- Advertisement -
AcasăEducatieVIDEO Un profesor din Oradea le-a impartit masti de clovn elevilor sai:...

VIDEO Un profesor din Oradea le-a impartit masti de clovn elevilor sai: Fiecare animăluț stă cuminte la el în țarc, asta vrea și asta ne cer cei care ne conduc, asta vrea ministerul, să stăm supuși, să stăm precum animăluțele în țarc. Să nu devenim niște animăluțe care nu putem gândi…cu botnița pe gură”

- Advertisement -

Un profesor de lupte de la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” din Oradea le-a impraitit elevilor sai masati de clovn, punandu-si inclusiv el una pe fata. Ulterior, profesorul se filmeaza pe el si pe elevii sai (care impreuna poarta mastile de clovn) si incepe sa critice de masurile luate de autortati in contextul pandemiei.

Acesta isi descrie elevii pe care ii filmeaza cu telefonul mobil drept niste „animalute careu stau cuminti in tarc” sprecizand ca asta este planul adevarat al celor are conduc Romania, sa tina copiii supusi „precum niste animalute in tarc”. Acesta isi sfatuieste insa urmatoritorii ” sa nu devina niste animalute in tarc, cu botnita pe gura” ci sa devina soldiari impreuna impotriva marurilor impuse de autoritati.

Dupa ce isi sfatuieste urmaritorii de pe facebook si elevii din clasa sa nu asculte sfaturile autortiatilor, profesorul ii face campanie eletorala lui George Simion, sfatuindu-si indirect ascultatorii sai sa il voteze pe acesta la localele de peste 4 zile.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -