Ponta: 2009 Băsescu = 2019 Dragnea. Guță este cel mai deștept – le ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice

Președintele Pro-România, Victor Ponta, a scris duminică seara pe Facebook că Nicolae Guță ”ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice”, schimbând doar numele și culorile partidului, referindu-se la piesa ”Victorie PSD”, lansată de artist acum pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, și la ”Băsescu Președinte”, melodie lansată în 2009. De asemenea, Ponta spune că Dragnea este doar o copie a originalului, respectiv a lui Băsescu, doar că liderul PSD este ”este mai ticălos, mai mincinos” decât cel de-al doilea.
Postarea lui Ponta este însoțită de un videoclip în care apar imagini din ambele melodii pentru a sublinia asemănarea dintre cele două piese dedicate lui Băsescu, respectiv PSD-ului și lui Liviu Dragnea. 

Postarea integrală a lui Victor Ponta:
2009 Băsescu = 2019 Dragnea !“Așchia nu sare departe de pom” – dar totuși Dragnea este doar o copie a originalului ; Băsescu mergea între oameni – Dragnea doar între jandarmi / Dragnea este mai ticălos, mai mincinos și mai iresponsabil decât Băsescu ( plus că Dragnea “turna” la șefii SRI mai mult decât Băsescu la Securitate – după care amândoi au spus că “nici usturoi nu au mâncat nici gura nu le miroase”) !Am însă un apel pentru toți votanții social democrați din România! Abandonați-l pe Dragnea – urmașul lui Băsescu! Am fost timp de 17 ani membru al PSD și am luptat mereu cu Băsescu – acum Dragnea și Sistemul lui Mafiot au confiscat PSD!Fiți alături de ProRomănia- ca să salvăm social democrația adevărată!Ps – Guță este cel mai deștept – le ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice – doar schimbă numele și culorile Partidului ! Bravo lui!

https://www.facebook.com/victor.ponta/videos/2002639153181116/

Citește și https://dc360.ro/dragnea-dezinhibat-la-rtv-oameni-injectati-asta-vrea-iohannis-asta-vrea-pnl-asta-vrea-usr-sunt-oameni-in-psd-care-vor-sa-raspunda-cu-violenta-la-violenta-dupa-mitingul-de-la-iasi-aia-e-politica/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.