Acasă Politica Violeta Vijulie spune dupa scandalul dintre Boc si Vlad Voiculescu ca ministrul...

Violeta Vijulie spune dupa scandalul dintre Boc si Vlad Voiculescu ca ministrul Sanatatii trebuie sa isi dea demisia si sa ii lase protofoliul inapoi lui Tataru: „Când am citit schimbul de repliciti dintre Boc si Voiculescu părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuși, primarul Boc se evidenția prin claritate și argumentație! Nu a fost nicun atac dur! In timp ce Emil Boc vorbește profesionist și aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în răs și îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru”

Liberala Violeta Vijulie, șefa Agenției Naționale a Funcționarilor Public, intervine in disputa dintre Emil Boc si Vlad Voiculescu care a a iesit cu scantei sambata dupa amiaza al Digi24. Acesta spune pe pagina sa de facebook ca a analizat foarte atenta schimbul de replici dintre cei doi de la postul de stiri si a realziat ca Emil Boc ii da clasa lui Vlad Voilcueslcu, despre care considera ca ar trebuie sa isi prezindte demisia si sa ii lase portofoliul fostului ministru Nelu Tataru. Acesta spujne ca Emil Boc nu a a ridicat tonul nicio clipa la Vlad Vociulescu, in timp ce ministrul il lua in ras pe primarul din Cluj.

Dacă doar ați citit despre disputa dintreEmil Boc și Vlad Voiculescu
sigur ați înțeles foarte puțin pentru că doar 7% din comunicare este verbală și a fost transcris. Restul de 93% din actul de comunicare e format din 38% paraverbal (tonul vocii, intesitate, ritm, râs, plâns) si 55% comunicare nonverbală (postură, mișcare, mimică, gestică) și poate schimba radical cei 7% de verbal.
⚠️ Vă rog să o ascultați în linkul de mai jos.
⚠️ Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuși, primarul Boc se evidenția prin claritate și argumentație.
⛔ Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur și simplu, cum ministrul sănătății ia în derâdere procesul de vaccinare, dar și faptul că a aruncat în OUG prevederea că banii pentru centre trebuie să fie asigurați de primari, fără ca asta să fie legal și fără să existe posibilitatea ca toți primarii să poate face asta, chiar cu riscuri mari.
⛔ NU a fost niciun „atac dur”!
⚠️ Au fost argumente raționale și profesioniste împotriva unui discurs superficial și ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele și prietenii!
⚠️ În timp ce Emil Boc vorbește profesionist și aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în răs și îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru.
Primarul Clujului nu are de ce să sune primul ministru pentru că:
– știe exact cum trebuie să arate un OUG dpdv al tehnicii legislative, nu numai pentru că a fost prim-ministru, ci si pentru că este un foarte respectat profesor de drept,
– OUG se fac în ministerele de resort, in acest caz, in ministerul sănătății pentru vaccinare.
⚠️ Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here