Viorica a felicitat-o pe Simona pe facebook pentru calificarea în finala de la Wimbledon! Un tsunami de ironii venite de la internauţi s-a aşternut la postarea premierului: “Auziți, doamna Vio, la facultate, la nea Liviu, e televizor în culori? Sau a văzut meciul la radio, ca pe timpuri?” / “Felicitări Vio, toate meritele sunt ale tale!Dacă nu erai prim-ministru nu se califica…”

Felicitările pentru Simona Halep, postate pe Facebook de Viorica Dăncilă au provocat un val de ironii la adresa premierului, comentatorii întrebând-o ironic dacă Liviu Dragnea a văzut și el meciul sau dacă victoria Simonei era în programul de guvernare. 

„Felicitări campioanei noastre pentru meciul excepțional din semifinala de la Wimbledon! Mulțumim, Simona, pentru încă o filă în istoria sportului românesc scrisă atât de frumos! Succes în marea finală! Suntem cu toții alături de tine”, este postarea de pe contul Vioricăi Dăncilă, imediat după calificarea Simonei în finală la Wimbledon. 

Reacțiile ironice nu au întârziat să apară. Câteva dintre ele: 

  • „Știți măcar în ce țară se ține Wimbledon-ul?”
  • „Meciul ăsta făcea parte din planul de Guvernare?”
  • „Vreau să vă văd cum pronunțați „Wimbledon” :)))))”
  • „Felicitări Simonei pentru victoria de astăzi, așa cum era prevăzută în programul de guvernare! Auziți, doamna Vio, la facultate, la nea Liviu, e televizor în culori? Sau a văzut meciul la radio, ca pe timpuri?”
  • „Sper ca această victorie să vă motiveze să candidați la prezidențiale!Sperăm cu toții să scăpăm de voi”.
  • „Felicitări Vio, toate meritele sunt ale tale!Dacă nu erai prim-ministru nu se califica…”
  • „Hai, pregătește cheia României și rezerva Arena Națională pentru luni. Îți zice Firea cum se face”

Felicitări campioanei noastre pentru meciul excepțional din semifinala de la Wimbledon! Mulțumim, Simona, pentru încă…

Publicată de Viorica Dăncilă pe Joi, 11 iulie 2019

Citeşte şi https://dc360.ro/viorica-a-felicitat-o-pe-simona-pe-facebook-pentru-calificarea-in-finala-wimbledon-un-tsunami-de-ironii-venite-de-la-internauti-s-a-asternut-la-postarea-premierului-auziti-doamna-vio-la-f/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.