Viorica le pregătește baronilor locali o “ievaluare”! Liderul PSD a anunțat că noua sa echipă va pleacă în țară către fiecare filială unde s-a obținut un scor slab pentru o verificare

Viorica Dăncilă le-a dat o veste proastă liderilor din teritoriu care n-au performat la alegerile europarlamentare din 26 mai. Noul lider PSD a anunţat, duminică seară, că noua echipă, aleasă sâmbătă, va pleca în ţară pentru a verifica fiecăre filială care a avut un scor prost. 

„Trebuie să mergem în judeţe să vorbim cu oamenii pentru că dacă facem analiza la Bucureşti vorbim noi cu noi. Ideile trebuie să vină de jos în sus, de la cetăţeni. Să vedem unde am greşit şi greşelile să nu le repetăm”, a declarat Viorica Dancilă, la Antena 3.

„Noua echipă este speranţă pe care şi-o pun membrii de partid, pentru a reveni la un scor bun”, a mai afirmat noul preşedinte PSD: 

La analizele din teritoriu vor participa Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor.

Dăncilă a afirmat că săptămâna viitoare se va înființa în Guvern un departament special de infrastructură, care va functiona în subordinea sa, și a zis că va fi ‘neiertătoare’ cu cei care nu-si fac treaba, potrivti Antena 3.

Dancila a zis ca departamentul de infrastructura va avea 10 „proiecte importante” pe care le va urmari, pentru fiecare proiect va fi desemnata o persoana care sa urmareasca săptămânal.

Citește și https://dc360.ro/viorica-il-trage-de-urechi-pe-deputatul-sputnik-plesoianu-m-au-acuzat-de-inalta-tradare-au-facut-tot-felul-de-scenarii-nu-sunt-condusa-de-servicii-ceea-ce-ma-deranjeaza-ca-un-coleg-vine-cu-astfel/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *