Viorica spune că lucrează la strategia de câștigare a prezidențialelor cu colegii din PSD: Nu m-am gandit să mă retrag din cursa pentru prezidențiale. Nu am luat în calcul acest lucru. Marea parte a ședintei a fost dedicată alegerilor prezidențiale, despre cum vom organiza PSD ca să cîștigăm alegerile prezidențiale!

Ședința Comitetului Executiv al PSD a avut loc la Palatul Parlamentului și a durat patru ore. La final, președintele PSD Viorica Dancila a oferit declarații presei.

“Marea parte a sedintei a fost dedicata alegerilor prezidentiale, despre cum vom organiza PSD ca sa castigam alegerile, despre evenimentele din fiecare judet si despre programul de deplasari al conducerii PSD, astfel ca pana la inceputul campaniei sa ajungem in fiecare judet.

Discutarea cu cetatenii este o prioritate pentru noi”, a explicat Viorica Dancila.

Apoi, întrebată fiind dacă s-a gândit să se retragă din cursa pentru alegerile prezidențiale, premierul României a replicat: “Nu m-am gandit sa ma retrag din cursa pentru prezidentiale. Nu am luat in calcul acest lucru. Nu am discutat cu domnul Tariceanu asa ceva”.

Alegerile prezidențiale 2019 vor avea loc în 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin.

Citește și https://dc360.ro/tariceanu-4-radical-cu-viorica-seful-senatului-ii-impune-premierului-conditii-pentru-ramanerea-alde-la-guvernare-pana-pe-20-august-sa-vina-cu-un-nou-program-de-guvernare-si-o-echipa-restructurata/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.