Acasă Politica Vlad Voiculescu: Ceea ce a făcut această pandemie este că a acoperit...

Vlad Voiculescu: Ceea ce a făcut această pandemie este că a acoperit problemele din sistem cu un soi de pătură, dar sunt oameni care suferă, sunt oameni cu boli cronice care au avut acces mai greu la servicii de sănătate

Ministrul Sanatatii, Vlad Voculescu, a fost intrebat joi seara la TVR 1, daca sunt raportate infecţiile nosocomiale din spitale. Ministrul a rapsuns ca sunt raportate , insa nu asa cum trebui. Acesta asus ca ceea ce a facut aceasta pandemie a fost sa acopere problemele din sistemul medical “cu un soi de patura”. Ministrul a confrimat ca o parte dintre persoane cu boli cronice avut mai greu acees la servici de sanatate.

„În continuare nu sunt raportate. Nu se raportează aşa cum ar trebui să se raporteze. Aştept să văd cifrele de luna asta. E clar că problemele din sistemul sanitar nu au dispărut odată cu COVID-19. Ceea ce a făcut această pandemie este că a acoperit problemele din sistem cu un soi de pătură, dar sunt oameni care suferă, sunt oameni cu boli cronice care au avut acces mai greu la servicii de sănătate”, a afirmat Vlad Voiculescu, joi seară, la TVR1.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here