- Advertisement -
Acasă Noutati interne Vlad Voiculescu despre motivul demiterii managerului de la Matei Bals: "Astăzi a...

Vlad Voiculescu despre motivul demiterii managerului de la Matei Bals: „Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult. E momentul ca lucrurile să se schimbe. De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare”

- Advertisement -

Minsitrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a scris pe pagina sa de facebook la scurt timp dupa demiterea managerului de la Matei Bals la mai bine de o luna de la incendiul cu pricina, motivul pentru care l-a dat in acesta seara afara pe acesta. Ministrul spune ca a primit in mai multe randuri informatii eronate si ca „e prea mult”. Acesta a declarat ca candva era o onoare sa lucrezi pentru stat despre deosebire de prezent si ca fiecare sa incerce sa isi faca treaba cu responsabilitate. Acesta a spus ca”trebuie sa fie din nou asa” si ca de azi personal „nu va mai avea rabdare”.

Postarea integrala a lui Vlad Voiculescu:

„Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult. Prea mult din ce înseamnă “stat” în țara asta a devenit sinonim cu lipsă de profesionalism, program fix, țâfnă și misecuvenism.

Calitatea muncii multora dintre cei din sistem care lucrează în birouri – cei care ar trebui să facă munca medicilor și a personalului medical mai ușoară, mai puțin birocratică, mai cu sens – este pur și simplu din altă epocă. Se produce hârtie, nu valoare. Pentru fiecare om care muncește pe rupte sunt alți 10-20-30… cine mai știe câți… care au o singura grijă: pasarea responsabilității către alții – în jos sau în sus, la stânga sau la dreapta… nu contează, atât timp cât dânsul/dânsa se ocupă strict cu statul la stat.

E momentul ca lucrurile să se schimbe. Cândva era o onoare să lucrezi pentru stat, să îți asumi o responsabilitate publică. Trebuie să facem să fie din nou așa… dacă vrem ca țara asta să nu eșueze lamentabil în doar câțiva ani în toate domeniile care contează. Pericolul este cât se poate de real și ne privește pe toți. De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here