Acasă Politica Vlad Voiculescu ii da replica Violetei Vijulie dupa ce acesta i-a cerut...

Vlad Voiculescu ii da replica Violetei Vijulie dupa ce acesta i-a cerut demisia si o avertizeaza sa aiba grija la propriul cap: Cred că dânsa va fi schimbată curând din funcție, dar asta nu e o amenințare, e ceea ce știu eu. Din câte știu, instituția pe care o conduce dânsa nu va mai fi condusă de aceeași persoană

Continua sa iasa scantei intre membrii partidelor coalitiei de guvernare. Dupa ce Violeta Vijulie l-a atacat pe Vlad Violcuescu in urma interventiei de la Digi24 cand Emil Boc de asemenea l-a atacat, Vlad Voiculescu ii da replica Violetei Vijulie si ii transmite sa aiba grija la propriul cap, deoarece ea este cea care ar putea ramane fara postul pe care il ocupa. Vlad Voiculescu spune ca este este o amenintare, ci are informatii in acest sens. Reamintim in actualul context ca liberala Violeta Vijulie se află la conducerea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

”E opinia dânsei (n.r. că ar trebui să revină Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății). Cred că dânsa va fi schimbată curând din funcție, dar asta nu e o amenințare, e ceea ce știu eu. Din câte știu, instituția pe care o conduce dânsa nu va mai fi condusă de aceeași persoană. Eu accept critica, dacă e o chestiune pe fond. Unde e ceva de îmbunătățit, mă bucur să fac asta” a spus Vlad Voiculescu, la Antena 3.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here