Acasă Politica Vlad Voiculescu spune ca exista o posibilitate ridicata sa nu se redeschida...

Vlad Voiculescu spune ca exista o posibilitate ridicata sa nu se redeschida scolile de pe 8 februarie: „Aşteptăm să vedem cum evoluează numărul cazurilor în perioada imediat următoare, pentru că vom vedea impactul zilelor de sărbătoare, unde cred că ştie toată lumea că nu peste tot în ţară s-au respectat normele de distanţare socială şi de purtare a măştii. Personal am un dubiu vizavi de data de 8 februarie”

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat luni seara la Antena 3 ca exista o posiblitate redusa ca unitatile de invatamnt sa se redeschida incepand cu data de 8 februarie. Acesta spune ca o decizie in acest sens va fi luata in urmatoarea perioada in functie de evolutia numarului de cazuri, punctand faptul ca in jurul sarbatorilor de iarna regulile s-au incalcat mult mai mult decat intr-o periaoda obisnuita si efectele s-ar putea vedea in urmatoarea perioada printr-o crestere a numarului de cazuri.

„Eu, unul, la fel ca majoritatea, dacă nu cumva toţi colegii mei din Guvern, ne dorim să mergem către redeschiderea şcolilor cât mai curând şi nu numai a şcolilor, ci şi a restaurantelor, cafenelelor şi a celorlalte entităţi. Nu putem face asta decât în siguranţă. Şi dacă putem face asta pe 8 februarie sau ceva mai târziu, asta încă nu vă putem spune. Nu vă putem spune pentru că nu ştim nici noi, nu avem încă cifrele. Aşteptăm să vedem cum evoluează numărul cazurilor în perioada imediat următoare, pentru că vom vedea impactul zilelor de sărbătoare, unde cred că ştie toată lumea că nu peste tot în ţară s-au respectat normele de distanţare socială şi de purtare a măştii”, a susţinut Vlad Voiculescu.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here