Acasă Politica Vlad Voiculescu spune de ce nu le-a dar primarilor cat au cerut:...

Vlad Voiculescu spune de ce nu le-a dar primarilor cat au cerut: Probabil că oamenii voiau să-şi construiască câte un stadion ca să facă acum vaccinarea şi să le rămână ceva şi după

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a dezvaluit la TVR1, joi seara, motivul pentru care nu le-a dat sumele de bani cerute primarilor din tara pentru campania de vaccinare. Acesta a spus ca cei mai multi dintre primari cereau sume cu mult peste suma necesara campaniei de vaccinare. Voiculescu a zis ca acestia voiau probabil sa isi construiasca fiecare cate un stadion pe care sa organizeze vaccinarea si sa le ramana si ceva dupa.

„Lucrurile nu sunt aşa groaznice cum ar putea părea. Un centru de vaccinare înseamnă câteva mese, câteva scaune, câteva panouri despărţitoare, un frigider, un pat şi o chiuvetă. Dar nu vorbim aici de stadioane, nu vorbim despre… La un moment dat s-a făcut o estimare şi din anumite judeţe au venit nişte cifre care probabil că, dacă mergem pe fir înapoi, probabil că oamenii voiau să-şi construiască câte un stadion ca să facă acum vaccinarea şi să le rămână ceva şi după. Dar nu e cazul. E o chestiune relativ simplă şi relativ ieftină”, a declarat Vlad Voiculescu, joi seară, la TVR1, în emisiunea realizată de Ionuț Cristache, ”România9”.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here