- Advertisement -
Acasă Politica Vlad Voiculescu sustine ca nu a semnat ordinul potrivit caruia persoanele decedate...

Vlad Voiculescu sustine ca nu a semnat ordinul potrivit caruia persoanele decedate trebuie inmormantate fara haine: Nu eu am scris ordinul și în ordinul pe care îl voi modifica nu scrie nicăieri că trebuiau să fie înmormântați fără haine! De vina sunt cei care nu au respectat legea, cei care nu i-au îmbrăcat!

- Advertisement -

Ministrul Snatatii, Vlad Voiculescu, a declarat jurnalistilor intrebat fiindf cu cateva minute in urma in legatura cu ordinul care prevede ca persoanele decedate sa fie inmormanatate fara haine, ca nu el a dar ordinul respectiv. Acesta a spus ca de vina sunt cei care nu au respectat legea si nu i-au imbracat.

„Scuzați-mă, nu înțeleg întrebarea. Mai întâi, nu eu am scris ordinul și în ordinul pe care îl voi modifica nu scrie nicăieri că trebuiau să fie înmormântați fără haine. E o întrebare capcană față de un neadevăr. Citiți în ordin, nu scrie nicăieri că oamenii trebuiau să fie îngropați fără haine. Ce să știu? Cei care nu au respectat legea, cei care nu i-au îmbrăcat”, a spus ministrul Sănătății, dând vina pe cei de la pompe funebre care s-au ocupat de cei decedați.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here