- Advertisement -
AcasăExternZelenski: "Am avut o discutie cu presedintele Biden. A înţeles că este...

Zelenski: „Am avut o discutie cu presedintele Biden. A înţeles că este nevoie ca centrala nucleara de la  Zaporojie să revină sub controlul ucrainenilor”

- Advertisement -

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat in cel mai recent videoclip imbarcat in militar de pe Telegram ca a purtat o discutie cu omologul american, Joe Biden, care i-a dat dreptate in sensul ca centrala nucelara de la  Zaporojie. trebuie sa revina sub controlul ucrainenilor.

„Am discutat cu Joe Biden despre situaţia Centralei Nucleare de la Zaporojie, iar acesta a înţeles că este nevoie ca această centrală să revină sub controlul ucrainenilor.

„În general, discuţia de astăzi cu preşedintele Biden a fost foarte constructivă, pozitivă, destul de lungă şi productivă. Am reuşit să discutăm toate subiectele care sunt de importanţă vitală pentru protecţia Ucrainei şi pentru libertate. I-am mulţumit domnului preşedinte şi poporului american pentru asistenţa de apărare şi pentru leadershipul palpabil în sprijinirea macro-financiară a statului nostru”, a afirmat preşedintele Ucrainei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -