- Advertisement -
AcasăExternZelenski dupa ce UE a secat de sanctiuni impotriva Rusiei: "Înăsprirea sancţiunilor...

Zelenski dupa ce UE a secat de sanctiuni impotriva Rusiei: „Înăsprirea sancţiunilor nu va permite statului terorist să se adapteze şi să caute noi căi şi mijloace pentru a semăna teroare”

- Advertisement -

Cu toate ca Uniunea Europeana a luat toate sanctiunile posibile impotriva Rusiei, sanctiuni care nu au dus in niciun fel catre terminarea razboiului, Europa intrand in schimb intr-o recensiune fara precedent in ultimele 6 decenii, presedintele Zelenski a ceurt statelor vestice noi sanctiuni impotriva Rusiei.

„Deşi Ucraina nu este încă parte integrantă a UE şi NATO, mă adresez dumneavoastră în numele oamenilor care au fost şi vor face întotdeauna parte din comunitatea de valori căreia îi aparţineţi cu toţii”, a spus Zelenski, care a menţionat că „majoritatea cetăţenilor săi sprijină, de asemenea, integrarea europeană şi atlantică” a Ucrainei.

În acest sens, liderul ucrainean a subliniat cât de „nedreaptă şi nefirească” a fost „separarea Ucrainei de Europa”, afirmând că nu va permite ca această separare să continue.

„Înăsprirea sancţiunilor nu va permite statului terorist să se adapteze şi să caute noi căi şi mijloace pentru a semăna teroare’, a spus el.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -