- Advertisement -
AcasăExternZelenski loveste. Presedintele Ucrianei sustine ca Kievul a venit cu nenumarate propuneri...

Zelenski loveste. Presedintele Ucrianei sustine ca Kievul a venit cu nenumarate propuneri de pace: Este evident că Rusia nu vrea negocieri reale. Pentru că dacă ar fi vrut, ar fi răspuns zecilor de propuneri şi eforturi din partea noastră

- Advertisement -

Dupa ce din luna martie incoace, de la ultimele negoiceri dintre delegatia rusa si cea ucraineana fata in fata din Turcia, ambele parti aflate in conflict, cu atat mai mult Kievul impins pe la spate de catre americani, a refuzat orice varianta de pace, mizand doar pe „logica” armelor, Zelenski a declarat la Praga liderilor europeni ca „Ucraina a venit cu nenunrate oferte de negocieri de pace” insa ar fi fost refuzata, asta in conditiile in care singura propunere care mai ramasese in picioare in ultimele luni cu privire la neaderare la alianta militara, a fost de asmeneapusa la pamande de Kiev, care a cerut insistent in ultimele zile intrarea pe repede inainte a Ucrainei in NATO, ceea ce ar insemna intrarea directa a Europei in razboiul Rusia-SUA de pe teritoriul Ucrainei.

Pentru a opri eliberarea Ucrainei, Rusia a început să manipuleze subiectul negocierilor. Este evident că Rusia nu vrea negocieri reale. Pentru că dacă ar fi vrut, ar fi răspuns zecilor de propuneri şi eforturi din partea noastră. Rusia vrea doar timp ca să se regrupeze şi să strângă resurse. Ca să lovească din nou. Trebuie să o oprim”, a conchis el.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -