- Advertisement -
AcasăExternZelenski: Nu știu exact ce s-a întâmplat 100% de data asta. Lumea,...

Zelenski: Nu știu exact ce s-a întâmplat 100% de data asta. Lumea, de asemenea, nu știe 100%. Sunt sigur că a fost o rachetă rusească”

- Advertisement -

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zlenski, a declarat joi dupa amaiza, ca nu stie in proprtie de 100% ce fel de rachete au vazut in Polonia in urma cu 2 zile, mnetioand apoi ca este sigur ca a fost o racheta ruseasca.

„Până la finalizarea anchetei, nu putem spune exact ce rachete sau părți ale acestora au căzut pe teritoriul Poloniei. Dar am văzut imagini cu diametrul craterului. Acestea nu ar putea fi doar rămășițele sistemelor antirachetă. Toată lumea ar trebui să înțeleagă că aproape 100 de rachete au fost trase în acea zi”, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Forumul Bloomberg pentru Noua Economie, transmite Interfax-Ucraina.

„Nu știu exact ce s-a întâmplat 100% de data asta. Lumea, de asemenea, nu știe 100%. Sunt sigur că a fost o rachetă rusească”, a spus președintele ucrainean. Zelenski a adăugat, de asemenea, că este recunoscător că Ucraina nu a fost învinuită pentru că se lupta cu rachete rusești pe propriul teritoriu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -