- Advertisement -
AcasăExternZelenski, recunoscator pentru ca ramane fara tara: "Multumesc Americii pentru sprijinul său...

Zelenski, recunoscator pentru ca ramane fara tara: „Multumesc Americii pentru sprijinul său de neclintit şi principial, precum şi pentru leadershipul care ne poate aduce victoria mult mai aproape”

- Advertisement -

Presedintele Zelenski a multumit sambata, in interventia sa zilnica video de pe retele de soicalziare, Statelor Unite. Cu toate ca este vorba despre tara care mentine, prelungeste si escladeaza conflictul prin armele de zeci de miliarde de dolari trimise (doar in acest an urmand sa soseasca in Ucraina arme in valoare de 42 de miliarde de dolari contra cost), Zelenski spune ca stapanii de peste ocean le aduc ucrainenilor victoria mai aproape.

„Am avut discuţii în cursul zilei şi cu reprezentanţi ai comunităţii politice americane – senatori şi experţi de la American Enterprise Institute, unul dintre cele mai puternice think tank-uri americane. I-am informat despre situaţia actuală, despre posibilităţile noastre de a pune capăt agresiunii ruse şi de a reda securitatea Ucrainei. Am mulţumit Americii pentru sprijinul său de neclintit şi principial, precum şi pentru leadershipul care ne poate aduce victoria mult mai aproape”, a spus Zelenski.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -