237 minus 1 minus 2 minus…. Șică e optimist: “Moțiunea trece! Dintre cei 237 de semnatari unul nu poate participa la ședință și mai există dubii în privința altor doi”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că opoziția are voturile necesare pentru ca moțiunea de cenzură să treacă la votul de mâine.

Orban a spus că din cei 237 de semnatari, un singur parlamentar nu va vota – ”din motive de sănătate foarte obiective”, iar asupra altor doi ”mai există dubii”. În plus față de cei 237, Orban a spus la Digi 24 că ”avem angajament din partea a cel puțin alți 10 deputați, vor garanta succesul moțiunii”.

”Nu am pierdut nici un vot la moțiune. Toate informațiile false care circulă acum despre eșecul moțiunii sunt aruncate de PSD pentru demobilizare”, a mai spus Orban.

Șeful PNL s-a referit și la situația lui Sorin Bota, deputat PSD semnatar al moțiunii și care a anunțat că s-ar putea răzgândi: ”Nu cred că e atât de naiv dl Bota să-și închipuie că va ajunge președinte ASF, cum ar putea să-l susțină PSD care mai are sub 200 de parlamentari?”.

Citește și https://dc360.ro/ana-birchall-atacuri-dure-la-adresa-sectiei-speciale-orice-persoana-care-este-urmarita-cercetata-si-face-o-plangere-la-aceasta-sectie-speciala-sectia-speciala-are-competenta-sa-retina-tot/


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.