- Advertisement -
AcasăExternAbsolut halucinanat! La o rata de mortalitate zilnica de 5 ori sub...

Absolut halucinanat! La o rata de mortalitate zilnica de 5 ori sub a Romaniei, Germania vrea vaccinare obligatorie si lockdown pentru nevaccinati: Am ajuns la un punct în care trebuie să spunem clar că avem nevoie de vaccinare obligatorie de facto şi de carantină pentru cei nevaccinaţi”

- Advertisement -

Absolut halucianant. Dupa cazul Australiei si al Austriei, nebunia masuruilor aberatante continua. Dupa ce deja ne-am obinsuit ca in Australia sa se introduca lockdown la un numar de decese zilnic de 10-15 persoane (chiar mai putin) iar la sfarasul saptamnii trecute Austira anunta ca vrea sa introduca din februarie 2022 vaccinare obligatorie in condtiile in care rata de moralitate este de 3 ori sub a Romaniei, avand 50 de decese pe zi, adica ca si cum Romania ar introduce raportat la populatiei de 20 de milioane locksown si vaccinare obligatorie la 100 de deceze pe zi, de 2,5 ori mai putin decat are azi, Germania vine si ea cu aceleasi masuri aberante.

Guvernul de la Berlin a nuntat ca vrea introducerea vaccinarii obligatorii si lockdown pentru navciinati. In acest comntext, pentru ca matematica este o stiinta exacta, reamintim ca Germania re acelasi numar de morti zilnic ca Romania la o populatie de 4,5 ori mai numeroasa. Pentru a va face o idee, este ca si cum Romania ar introduce lockdown si vaccinare obligatorie la aproximativ 50-60 de decese pe zi si la o rata de vaccinare de paropae 70%.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -