- Advertisement -
Acasă Justitie Absolut socant. In Romania unde magistratii trag cu toate puterile de pensiile...

Absolut socant. In Romania unde magistratii trag cu toate puterile de pensiile speciale, un judecator a achitat un VIOLATOR si condamna victima: Dacă victima spune că inculpatul a exercitat aceste acțiuni asupra corpului ei de 5 – 10 ori pe noapte iar ea nu a contrat acțiunile inculpatului și nu a strigat la el, nu se poate trage decât concluzia că, dacă aceste acțiuni au existat pe o perioadă de cinci luni, VICTIMA LE-A ACCEPTAT”.

- Advertisement -

Absolut socant. in Romania unde magistratii ridica pretentii si sar imediat sa isi apere pensiile speciale invoacand „atmosfera de stres si tensiune continua”, un judecator din Salaj a achitat un VIOLATOR si coandamna victima. In motivare, se poate observa mentalitatea de Africa sau oreintul Mijlociu al judecatorului bine platit si cu pensii speicale. Individul judecator da de inteles in motivare ca femeia in varsta de 20 de ani care i-a cazut victima violatorului care este de meserie edcuator, nu s-a impotrivit destul violului si chiar acceptat sa fie violata.

Va prezentam motivarea integrala a judecatorului care a achitat violatorul si isi practica mai departe meseria pentru a nenoroci si alti oameni:

  • „Așadar, chiar din relatările victimei, se poate observa că victima descrie destul de amănunțit acțiunea inculpatului, care dura de ceva timp. De unde rezultă că ea nu dormea în timp ce inculpatul acționa asupra corpului ei. Astfel instanța constată că, dacă într-adevăr aceste acțiuni ale inculpatului au existat în realitate, pe o perioadă de circa cinci luni, VICTIMA LE-A ACCEPTAT”
  • Dacă victima spune că inculpatul a exercitat aceste acțiuni asupra corpului ei de 5 – 10 ori pe noapte (…) iar ea nu a contrat acțiunile inculpatului și nu a strigat la el, nu se poate trage decât concluzia că, dacă aceste acțiuni au existat pe o perioadă de cinci luni, VICTIMA LE-A ACCEPTAT”.
  • Chiar dacă victima susține că la început a fost confuză, speriată, derutată și nu știa dacă e vis sau realitate, nu se justifică nicidecum menținerea acestei stări emotive din partea victimei pe o perioadă de circa cinci luni”.
  • „Poate că, într-adevăr, ar fi existat o constrângere psihică, o stare de frică și dependență, dacă în acea casă locuiau doar inculpatul și victima. Or, în respectiva casă familială locuiau împreună mai mulți copii și educatori, iar inculpatul, lucrând pe tură, nu era zilnic în prezența victimei și nu exista vreo probă că ar fi amenințat-o cu ceva”.
  • „Instanța constată că nu are niciun temei susținerea victimei (femeie în vârstă de 20 de ani) în sensul că «nu m-am împotrivit deoarece mi-era frică» deoarece timp de circa cinci luni, victima nu a spus nimănui despre faptele inculpatului, deși o agresa încontinuu, victima nu și-a schimbat comportamentul față de colegi și de educator, ci din contră, în această perioadă de cinci luni, a mers de bunăvoie acasă la inculpat, a dormit la el peste noapte, într-un pat cu fiul acestuia”.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Voi credeți că magistrații fac ceva bun pt oamenii corecți? Ăștia sunt niște lichele și niște jegoși! Puși la zid și tras ca în Ceaușescu să le fie frica, așa ar trebui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here