Administrația Trump interzice intrarea în țară a imigranților fără asigurări de sănătate sau care nu deţin mijloacele pentru a-şi plăti îngrijirea medicală: Imigranţii care intră în SUA nu ar trebui să apese pe umerii sistemului nostru de sănătate şi, în consecinţă, pe umerii contribuabililor americani! Doar imigranţii care vor face dovada că nu vor fi o povară substanţială vor putea primi vize de intrare!

”Imigranţii care intră în SUA nu ar trebui să apese pe umerii sistemului nostru de sănătate şi, în consecinţă, pe umerii contribuabililor americani”, este mesajul președintelui Donald Trump, care a emis un nou decret anti-imigrație.

SUA vor limita drastic intrarea imigranţilor fără asigurări de sănătate sau care nu deţin mijloacele pentru a-şi plăti îngrijirea medicală, pentru a se evita ”o povară suplimentară pentru sistemul de sănătate şi pentru contribuabilii americani”, a anunţat vineri seară Donald Trump, potrivit Reuters şi AFP.

Măsura va intra în vigoare pe data de 3 noiembrie.

Doar imigranţii care vor face dovada că nu vor fi o ”povară substanţială” pentru sistemul de sănătate american vor putea primi vize de intrare, a declarat liderul de la Casa Albă într-o ”proclamaţie prezidenţială” publicată vineri seară.

”Imigranţii care intră în ţara noastră nu ar trebui să apese pe umerii sistemului nostru de sănătate şi, în consecinţă, pe umerii contribuabililor americani”, relevă declaraţia citată.

”SUA au o lungă istorie de primire a imigranţilor aflaţi în căutarea unei vieţi mai bune. Trebuie să menţinem această tradiţie răspunzând provocărilor cu care se confruntă sistemul nostru de sănătate”, adaugă textul.

Lupta contra imigraţiei ilegale şi restricţiile asupra primirii de străini constituie unul dintre principalii piloni ai agendei preşedintelui Donald Trump.

Citește și https://dc360.ro/conspirationistii-lumii-isi-dau-intalnire-azi-la-cluj-unde-are-loc-conferinta-internationala-a-adeptilor-teoriei-pamantului-plat-oranizator-daca-cercetam-putin-observam-ca-imaginile-cu-pamantul-d/


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.