- Advertisement -
AcasăPoliticaAdrian Nastase: "Alegerile din Romania sunt la cheremul SUA si George Soros....

Adrian Nastase: „Alegerile din Romania sunt la cheremul SUA si George Soros. Organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri”

- Advertisement -

Fostul premier, Adrian Nastase, a declarat marti, intr-un interviu pentru gandul, ca alegerile din Romania se afla la cheremul Statelor Unite ai al miliardarului George Soros. Concret, acesta a spus ca de la organziarea interna, la viitori candidati, partide, operatiuni de presa, ONG-uri sau revolutii colorate, toate sunt coordonate de Departamentul de stat impreună cu cei din echipa lui George Soros, mentionand ca este vorba despre o istorie neinterupta in ultimele 3 decenii.

„Din punctul de vedere al organizării politice, al organizării statale, depindem în mare măsură de anumite persoane din Departamentul de Stat care controlează și care au o anumită legătură…(cu România n.n.). Serviciile de informații din SUA sunt mai curînd interesate de capacitatea noastră de a ajuta cu furniza informații în bătăliile pe care le au americanii în toată lumea, deci nu neapărat de ce se întîmplă la noi. În ceea ce privește organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri” a declarat Adrian Nastase.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -