- Advertisement -
Acasă Politica Adriana Saftoiu despre primarul pedofil pus in libertate: După 48 de ore,...

Adriana Saftoiu despre primarul pedofil pus in libertate: După 48 de ore, nici un gest care să repare măcar parțial obrazul liberal după situația insului, primar liberal de Stefănești, care se lăfăie în acte sexuale cu o minoră. Cum naiba să consideri că o copilă de 12 ani și-a dat consimțământul pentru un act sexual în mod conștient, înțelegând ce i se întâmplă?

- Advertisement -

Fosta deputata Adriana Saftoiu, se declara revolata pe pagina sa de facebook de cazul pedofilului primar din partea PNL din comuna Stefanesti, care este acuzat ca a violat in grup alaturi de alti 3 barbati in anul 2018 o fetita in varsta de 12 ani. Astazi pedofilul a fost pus in libertate de catre anchetatori sub pretextul ca „nu reprezinta un pericol”. Adriana Safatoiu spune ca prin lipsa de reactie a liberalilor la adresa colegului primar pedofil li se da in nas persoanaelor care considera ca „fata a provocat cu ceva”.

„După 48 de ore, nici un gest care să repare măcar parțial obrazul liberal după situația insului, primar liberal de Stefănești, care se lăfăie în acte sexuale cu o minoră. Cum naiba să consideri că o copilă de 12 ani și-a dat consimțământul pentru un act sexual în mod conștient, înțelegând ce i se întâmplă? Nici nu stiu ce e mai grav aici: comportamentul aceluia devenit primar, faptul că e lăsat liber pentru că, vai, dar nu e pericol social, liberalii care nu reacționează în niciun fel, publicul care eventual zice că a făcut fata ceva, l-a provocat pe pofticios, Protecția copilului care nu se vede, nu se aude? E grețos până la vomă”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here