- Advertisement -
AcasăExternAflati pe tobogan, progresistii incep campania electorala din SUA cu 2 ani...

Aflati pe tobogan, progresistii incep campania electorala din SUA cu 2 ani mai devreme. Olaf Scholz indeamna americanii sa il voteze pe Biden: Faptul că Trump vrea să candideze din nou nu este deosebit de impresionant. Alegătorii americani să respingă din nou demagogia la alegerile prezidențiale din 2024. Biden este foarte în formă, foarte inteligent, foarte experimentat, care se ocupă de probleme de dezvoltare mondială

- Advertisement -

Aflati pe tobogan in occident, progresistii incep deja, din disperare de cauza, sa ii faca campanaie celui mai slab presedintele din istoria SUA, o simpla marioenta in mana grupului de interese care conduce de fapt planeta. Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a facut apel la americani, miercuri seara, facand referire la anuntul candidaturii lui Donald Trump, „sa respinga demagogia la alegerile prezidnetiale din 2024”. Olaf a continuat mai departe cu un lung sir de lozinci faca continut, descriindu-l pe presedintele Alzheimer al SUA drept un politiican „foarte in forma, foarte inteligent, foarte exeprimentat”

„Faptul că Trump vrea să candideze din nou nu este deosebit de impresionant. Alegătorii americani să respingă din nou demagogia la alegerile prezidențiale din 2024” a declarat Olaf Scholz miercuri seara.

Reamintim ca sub actuala adminsitratie de la Casa Alba, in mai putin de 2 ani , un razboi alimentata de peste oacean este in desfasurare de 9 luni de zile in Europa si altul sta sa izbucenasca in centrul Asiei cu o administratie SUA care da toate semnele implicarii, violentele si criminalitatea din SUA au juns la cele mai ridcate niveluri din anii 60 incoace, economia SUA este in colaps, singurii care au de castgiat fiind milirdarii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -