Alexandru Rafila avertizeaza ca Romania nu va putea rezista economic in fata in fata unei noi perioade de izolare: Nu stiu daca romanii o sa mai reiste inca unui al doiela val de cornvairus, insa în mod sigur economia nu o să reziste la o a doua perioadă de izolare. Ideea cu armonica izolăm, deschidem, izolăm deschidem, dacă facem de multe ori acest exercițiu, cred că după aia nu mai e cazul să punem niciun fel de întrebare”,

Președintele Societății Române de Microbiologie Alexandru Rafila a fost intrebat intr-un interviu pentru Hotnews daca romanii vor putea rezista unei noi perioada de izolare. Rafila a spus ca nu stie daca romanii vor putea rezista din nou in fata unei noi perioada de izolare, insa sigur economia nu va avea cum sa mai reziste.  Acesta spune ca cel mai recomandabil ar fi ca romanii se obisnuiasca sa traisca cu virusul, insa respectand toate cerintele de protectie impuse de autoritati. Medicul a spus ca acesta rotatie continua de deschideri si izolari nu va duce la nimic bun.

„Nu știu cine ar trebui să reziste la a doua perioadă de izolare, în mod sigur economia nu o să reziste la o a doua perioadă de izolare. Noi trebuie să învățăm să funcționăm cu acest virus, dar încercând să respectăm câteva măsuri. Altfel, ideea asta cu izolarea, cu armonica izolăm, deschidem, izolăm deschidem, dacă facem de multe ori acest exercițiu, cred că după aia nu mai e cazul să punem niciun fel de întrebare”, a declarat Rafila, intrebat fiind daca romanii vor putea rezita unei noi izolari.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *