- Advertisement -
AcasăJustitieAsa arata maretul stat de drept si "vis american"? Un judecator federal...

Asa arata maretul stat de drept si „vis american”? Un judecator federal american i-a amendat pe Donald Trump si pe avocata sa cu aproape 1 milion de dolari. Motivul? Judecatorul: „Cei doi au intentat un proces inutil, motivat politic, fostei contracandidate din alegerile prezidenţiale Hillary Clinton”

- Advertisement -

Faptul ca pe zi ce trece din vechea America nu mai ramane nimic (poate doar Statuia Libertatii, daca nu vin hotarati BLM-isti sa o darame) nu mai reprezinta de mult o stire, insa in ultimi ani SUA chiar clanxoneaza, doritoare probabil in a isi etala degradarea sub toate aspectele si restului lumii.

Dupa ce ani in sir, am asistat la o propaganda dusa non stop, din 2015 si pana in urma cu 2 ani, cu acuzatii rostogolite 24/24 in mass media complet lipsite de dovezi si argumente de implicare a rusilor in campania lui Donald Trump pentru ca apoi sa se dovedeasca contrariul, sistemul judiciar din SUA se implica de data acesta, direct, in politica americana, asta dupa dupa episodul perchezitioilor in premiera de la resedinta acestuia din Florida.

Un judecator federal american i-a amendat joi pe fostul presedinte Donald Trump si pe avocata sa cu aproape un milion de dolari. Motivul este unul mai mult decat aberant mai ales pentru o tara in care statul de drept ni se prezinta ca fiind o adevarata sursa cereasca de luat lumina.

Judecatorul, pe numele sau John Middlebrooks, a concluzionat ca Donald Trump trebuie amendat cu aproape 1 milion de dolari „deoarece a intentat un proces inutil, motivat politic, fostei contracandidate din alegerile prezidentiale Hillary Clinton, pe care au acuzat-o de tentativa de frauda in scrutinul desfasurat în 2016”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -