- Advertisement -
AcasăPoliticaAsta e Romania. Dupa ce au suprataxat munca part time si au...

Asta e Romania. Dupa ce au suprataxat munca part time si au inchis minele de carbune, Guvernul anunta mariri de salarii in ministerul Culturii, la Transporturi si la INS: „Începând cu luna august o să se acorde o pătrime din diferenţa dintre salariul de bază prevăzut de legea cadru nr 153/2017 pentru anul 2022 şi luna decembrie 2021”

- Advertisement -

Dupa ce au suprataxat munca part time si deci omorat mediul de afaceri, dupa ce au inchis minele de carbune in timp ce tari mult mai dezvotlate (Germania, Olanda, Marea Britanie) le redeschid si au lasat fara locuri de munca oamenii din Valea Jiului, Guvernul a anuntat prin ministrul Muncii, Marius Budai, ca se vor mari salariile la ministerul Culturii, la Transporturi si la INS.

„Incepând cu luna august o să se acorde o pătrime din diferenţa dintre salariul de bază prevăzut de legea cadru nr 153/2017 pentru anul 2022 şi luna decembrie 2021”, a declarat Budăi, sâmbătă, la Antena 3.
“Este un memorandum care a fost aprobat în Guvern pentru salariile din INS şi o echilibrare a ceea ce înseamnă salariile din ministerul Culturii ş Ministerul Transporturilor”, a mia declarat ministrul Muncii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -