- Advertisement -
AcasăPoliticaAUR exclude intrarea la guvernare alaturi de oricare partid politic existent azi:...

AUR exclude intrarea la guvernare alaturi de oricare partid politic existent azi: O să mai apară formaţiuni. E necesar pentru sănătatea acestei ţări. “Nu, nu intrăm cu niciunul din partidele actuale parlamentare

- Advertisement -

Liderul AUR, George Simion, a exclus categoric intrarea AUR la guvernare alaturi de oricare dintre partidele politice existente azi la putere sau in opozititie. Acesta si-a experimat increderea ca in viitorul apropiat vor mai aparea partide politice noi, mentionand ca acest lucru este necesar.

“O să mai apară formaţiuni. E necesar pentru sănătatea acestei ţări. (…) Cu niciunii pentru că au guvernat România, de la cei mai proaspeţi care şi-au dat măsura talentului lor de a guverna, cei de la USR. De exemplu, ce a făcut domnul Năsui la Ministerul Economiei e absolut dezastruos. Ce a făcut Vlad Voiculescu, cel puţin în comunicare publică, în comunicarea cu noi, la fel, aş cataloga ca fiind dezastruos. De la USR, cu care nu o să ne găsim niciodată într-o formulă de guvernare, până la partidele clasice ale sistemului cu care la fel nu ne găsim puncte comune pentru a guverna, pentru un proiect de ţară”, a afirmat co-preşedintele AUR.

El a mai fost întrebat dacă nu ar intra la guvernare nici măcar cu PSD în 2024.

“Nu, nu intrăm cu niciunul din partidele actuale parlamentare, AUR este într-un proces de construcţie, avem un an jumate de când existăm, construim să ridicăm un partid conservator, un partid care să ţină cu românii şi cu siguranţă o să mai găsim parteneri, vedem sunt mai multe fricţiuni interne între actualele partide, poate oameni din rândul lor care împărtăşesc valorile noastre, se mai rup, o să apără cu siguranţă şi formaţiuni noi şi spre binele românilor o să putem face alte majorităţi, să dăm un sens de aer proaspăt”, a explicat George Simion.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -