- Advertisement -
AcasăExternAustralia raporteaza pentru prima data de la inceptul pandemiei doua zile consecutiv...

Australia raporteaza pentru prima data de la inceptul pandemiei doua zile consecutiv peste 50 de decese din cauza coronavirusului. Australia raporteaza 56 de decese in ultimele 24 de ore

- Advertisement -

Australia raporteaza pentru prima data de la inceputul pandemiei, adica de peste 2 ani, 50 de decese din cazua coronavirusului. Australia raporteaza 56 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, asta dupa ce ieri raporta 57. Ultimele 2 zile au fost zilele 2 si 3 ca numar de morti pentru Australia de la inceputul pandemiei, dupa recordul de morti din data de 4 septembrie 2020 cand se raportau 59 de decese.

Ca sa avem o situatie mai exacta, cei mai multi morti au fost raportati in Australia in datele de:

4 septembrie 2020: 59 de decese
13 ianuarie 2022: 57 de decese
14 ianuarie 20211: 56 de decese

Chiar si in acest context, reamintim ca Australia sta extrem de bine din punct de vedere al numarului morti in pandemie, avand raportati pana in prezent doar 2.578 de morti, ceea ce inseamna o medie de 3,5 morti pe zi de la inceputul pandemiei. Chiar si asa, Australia este tara de departe cu cele mai ciudate si controversate masuri in contextul pandemiei, tara inchizand orase cu sute de mii de locuitori pentru doar cateva cazuri de infectie cu coronavirus, fiind celebru cazul orasului inchis pentru un singur caz de infectare cu cormanvirus.

Chiar si in prezent, dupa cum am putut observa cel mai recent in scandalul Djokovic, Australia are masuri absurde in ciuda situatiei matematice mai mult decat satisfcatoare in contextul pandemic.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications