Barna il acuza pe Rares ca inventeaza povesti despre el: Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre “liberalii” care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale. / Rares l-a acuza pe Barna de aroganta pentru ca nu vorbeste cu liftiera: „Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera!

Dan Barna reactioneaza dupa ce Rares Bogdan l-a numit intr-un interviu acordat Hotnews “arogant”, acuzandu-l ca nu a vrut sa stea de vorba cu liftiera si ca a preferat sa stea intr-o parte rezemat. Reamintim ca Vicepresedintele PNL Rares Bogdan l-a acuzat in ultimul interviu dat pe liderul USR de “aroganta”, sustinad ca s-a intalnit cu acesta zilele trecute intr-un lift iar Barna statea rezemat intr-o parte refuzand sa vorbeasca cu liftiera.

Dan Barna sustine ca cele relatate despre el de Rares Bogdan in interviu sunt acuzatii false. Liderul USR il ironizeaza pe vicepresedintele PNL spuand ca a “ramas cu niste replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum”.

Pe langa faptul ca sustine ca lucrurile prezentate de Rares sunt flase, liderul USR il cauza pe Rares si pe liberali ca aceasta ar putea fi o tactica de a evita sa vorbeasca “despre cel 25 de orodinant date ilegal nopatea in Guvern” sau despre “felul in care liberalii votesaza “PUZ-iur cot la cot cu PSD prin constiile locale”.

Reveinind concret la acuzatia adusa de Rares Bogdan, si anume ca este “arogant si nu vorbeste lifierelor” liderul USR e din nou ironic si ii aduce aminte lui Rares Bogdan ca despre cum sa te comporti cu o doamna care opereaza lifturi ar trebuie sa poate o discutie cu ministrul Muncii Violeta Alexandru.

Postarea integrala a lui Dan Barna de pe facebook:

Rareș Bogdan fabulează voios într-un interviu de pe Hotnews povestind o întâmplare inexistentă în care folosește numele meu. Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât. Tot restul scenariului este o invenție pură. Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre “liberalii” care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale. Cât despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru. Știți bine de ce”, a scris Barna pe Facebook.

Ce a spus Rares Bogdan la interviurile Hotnews despre Dan Barna:

Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, sta așa pe spate… Îi zic: „Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera, vorbește cu… suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, așa vrei să faci politică?!”. Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui (Dan Barna – n.r.)… Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna…”

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *