- Advertisement -
AcasăPoliticaBode se declara satisfacut dupa ce participat la bilantul DNA si sustine...

Bode se declara satisfacut dupa ce participat la bilantul DNA si sustine ca imaginea MAI e impecabila: Imaginea instituţională a MAI este protejată şi interesele cetăţeanului apărate. Am accentuat faptul că nu este permisă nicio concesie, astfel că legea este lege pentru toţi.

- Advertisement -

Am vazut multe declaratii de presa paralele cu realtiatea in 32 de ani, unul dintre cele de varf care arata cumva o realitate paralela la 180 de grade cu ceea ce traiesc romanii a fost tinut astazi de Bode. Desi DNA nu as-a mai ramrcat cu ABSOLUT NIMIC in ultimii 3 ani, ultimul politican infulent trimisa dupa gratii fiind Dragnea in mai 2019, Bode s-a aratat multumit de bilanul de azi la papagalilor din Directia Nationala Anticoruptie. Bode nu s-a lasat si a concluzionat ca imaginea MAI este in general una foarte buna iar legea e pentru toti.

”Am participat astăzi la evenimentul de bilanţ a activităţii desfăşurate, în anul 2021, de Direcţia Generală Anticorupţie, o structură esenţială a Ministerului Afacerilor Interne şi parte importantă a sistemului imunitar al MAI. Mediul de integritate trebuie protejat şi cultivat de către toate instituţiile statului, fiind o condiţie esenţială pentru a câştiga încrederea cetăţenilor şi pentru a construi organizaţii credibile”, a scris, Bode, pe Facebook.

”Doar în acest mod, imaginea instituţională a MAI este protejată şi interesele cetăţeanului apărate. Am accentuat faptul că nu este permisă nicio concesie, astfel că legea este lege pentru toţi. În structurile MAI este loc doar pentru angajaţi integri”, a mai transmis Bode.

”Nu ne fac cinste cazurile de corupţie care erodează încrederea cetăţenilor în instituţii şi compromit eforturile angajaţilor oneşti. Le-am solicitat profesioniştilor din cadrul DGA să continue cu fermitate acţiunile de prevenire şi combatere a corupţiei şi să rămână independenţi faţă de orice posibile presiuni şi imixtiuni care ar putea să îi deturneze de la misiunea încredinţată”, a mai transmis Bode.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -