Bomba secolului 21! După eșecul de la moțiune, Marcel Ciolacu anunță reforma în PSD: “Nu mai este momentul pentru analize, sondaje și alte trageri de timp. Trebuie să trecem la ACȚIUNE!”

Cu guvernul picat la moțiunea de cenzură, Marcel Ciolacu susține că nu mai este „momentul pentru analize, sondaje și alte trageri de timp”, ci de acțiune. „Pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă”, a scris pe Facebook președintele Camerei Deputaților.

El a dat vina pestru scorul de la moțiune pe foștii colegi din PSD care „au preferat să se asocieze cu Băsescu, Orban și Barna”.

„Aștept ca președintele României, Klaus Iohannis, să desemneze cât mai repede un premier care să vină cu un nou guvern în Parlament și vom vedea atunci dacă vor exista suficiente voturi pentru a trece. Pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să ne permită să câștigăm viitoarele alegeri locale și parlamentare. Nu cred că mai este momentul pentru analize, sondaje și alte trageri de timp. Trebuie să trecem la ACȚIUNE!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 238 de voturi. Guvernul Dăncilă este demis.

Citește și https://dc360.ro/viorica-taioasa-pe-facebook-dupa-rezultatul-motiunii-ii-cer-presedintelui-iohannis-artizanul-acestui-haos-sa-numeasca-rapid-un-guvern-capabil-daca-are-de-unde-psd-nu-e-o-opozitie-facila-si-o-vor/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.