BREAKING NEWS Liviu, chemat de la Rahova la DNA pentru dosarul Tel drum! Fostul lider PSD va fi adus cu duba vineri de la Rahova la sediul DNA, chemat fiind de procurorul care se ocupa de dosarul Tel Drum! Dragnea e pus sub acuzare in celebrul dosar pentru nu mai putin de 5 infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat

Necazurile nu se mai termina pentru Liviu Dragnea. Fostul lider al social democratilor, aflat in inchisoare de mai bine de 1 de an de zile, (fiind condamnat fiind la 3 ani si 6 luni cu excutare in dosarul “angarilor fictive”) va fi adus cu duba de la Rahova la DNA vineri, citat fiind de catre procurorul care se ocupa de catre celebrul dosar “Tel Drum”.

Reamintim ca dosarul “Tel Drum” este cel mai greu dosar deschis pe numele fostului lider PSD. Dosarul a fost deschis in noiembrie 2017, adica in plina epoca Dragnea, cand partidul era condus cu mana de fier de fostul ldier PSD aflat azi la Rahova. In celebrul dosar, Liviu Dragnea este acuzat de nu mai putin de 5 infractiuni, intre care două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat.

Prejudiciul total in dosarul “Tel Drum” este de 27 de milioane de euro. In dosar, procurorii sustin inclusiv ca compania Tel drum este detinuta de fostul lider PSD.

Reamintim ca fostul lider PSD a negat de fiecare data orice legatura a acestuia cu celebra companie de constructii din Teleroman care a obtinut de-a lungul timpului, peste 200 de contracte cu statul, în valoare de 500 de milioane de euro.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *