BREAKING NEWS Sitiuatia continua sa se agraveze in Marea Britanie! Tara al carui premier a intrat ieri la terapie intensiva inregistreaza azi cel mai mare numar de decese din pana in acest moment:938! Desi numarul de persoane infectate nu este nici la jumatate din cel al Italiei sau Spaniei, Marea Britanie inregistreaza deja o rata a mortalitatii extrem de ridicata: 1 britanic moare la mai putin de 9 infectati, mai mult decat in Spania

Daca in ultimele 3 zile, lucurile s-au mai linisitit in Spania si italia fata de zilele saptamanile trecute, numarul decesler fiind in utlimele zile in medie de aproximativ 600 fata de aproximativ 800 pana de curand, in Marea Baritnaiie situaita se agraveaza. Tara al carui premier este insusi el infectat cu coronavirus, a inregistrat azi un numar recrod de decese, nu mai putin de 938, ajungand la 7.097 de persoane decedate.

Mai mult, situatia este cu atat mai grava cu cat Marea Britanie inregistreaza deja aproape aceeasi rata a mortalitatii precum Italia si Spania in conditile in care numarul de persoane infectate este cu mult mai mic decat in cele doua tari.

Mai exact, Marea Britanie inregistreaza o rata a mortalitatii de 1 la 9 la 60.000 de persoane infectate, in timp ce Spania de 1 la 10 la 146.000 de persoane infectate iar Italia de a 1 8 la 140.000 de persoamne infectate.

Pe scurt, pentru numarul de persoane infectate pe care il are, Marea Baritanie inregistreaza foarte multe decese, mai multe decat aveau Spania si Italai cand erai in situatia Marii Britanii inrpovinta numaruluio de persoane infectate.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *