- Advertisement -
AcasăPoliticaCand credeai ca le-ai vazut pe toate. Marcel a fost numit vicepreședinte...

Cand credeai ca le-ai vazut pe toate. Marcel a fost numit vicepreședinte al Internaționalei Socialiste: „Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională”

- Advertisement -

In cazul in care erati resemnati cu clasa politica romaneasca, nu ar fi cazul, ba chiar avem si recunoastere internationala. Intr-un mapamond in care populistii si gargaragii demagogi prind la public tot mai mult, mai ales la cel tefelist, Marcel Ciolacu este numit astazi vicepresedinte al Internationalei Socialiste. Anuntul in acest sens a fost fauct chiar de liderul PSD pe pagina sa de facebook, unde a mentionat inclusiv ca „stanga romaneasca si PSD au primit o noua recunoastere internationala”.

„Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste. Acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate”, a scris Marcel Ciolacu pe rețeaua de socializare.

„Rămâne cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat România în UE și NATO. Cu PSD la guvernare se ridică MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la Schengen. Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin Internaționala Socialistă”, a adăugat Marcel Ciolacu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -