- Advertisement -
AcasăPoliticaCasa de sondare SOCIOPOL condusă de controversatul Mirel Palada, sondaj pentru prezidențiale:...

Casa de sondare SOCIOPOL condusă de controversatul Mirel Palada, sondaj pentru prezidențiale: Iohannis stagnează la același scor pe primul loc. Din urmă, pe locul 2, vine puternic Viorica Vasilica care depășește în premieră pragul de 20%. Aflat pe locul 3, Dar Barna a scăzut cel puțin 5 procente și nu are nici jumătate din scorul șefei PSD, fiind la același scor cu Mircea Diaconu, și el aflat tot pe locul 3

- Advertisement -

Cu 17 de zile inainte de prezindențilae, apar noi sondaje cu privire la șansele candidatilor la prezindențiale.

Conform SOCIOPOL, firma de sondare condusa de controversatul Mirel Palada, apropiat PSD, cunoscut pentru iesiririle violente din timpul emisiunilor televizate, Iohannis se mentine pe primul loc detasat cu un scor de 41%, aproximativ acelasi de cel putin 1 an de zile incoace.

Pe locul 2, vine puternic din urma premierul interimar Viorica Dăncilă, care înregistrează cel mai bun scor personal de la apariția măsuratorilor prezidențiabililor pe 2019, atingand 21%.

Dan Barna în schimb ar fi scazut cel putin 5 procente in ultimiel saptamani si ar fi ajuns la doar 10%, fiind pe locul 3 la egalitate cu Mircea Diaconu, candidat independent din partea PSD-ALDE.

Citește și https://dc360.ro/dilema-zilei-cu-victor-ponta-nu-stiu-daca-cei-de-la-alde-fiind-acum-aliati-cu-pnl-ul-il-mai-pot-sustine-pe-mircea-diaconu-la-prezidentiale/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -