- Advertisement -
AcasăJustitieCatalin Predoiu a declarat public ca sotul Alinei Bica a fost achitat...

Catalin Predoiu a declarat public ca sotul Alinei Bica a fost achitat in ciuda faptului ca verdictul nu a fost dat: „Nu am verificat în prealabil informaţia pe care o aveam din surse neoficiale. Îmi asum confuzia creată involuntar”

- Advertisement -

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat in timpul unui interviu pentru Europa fm, ca sotul fostei sefe DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost achitat, cu toate veridcul nu s-a dat. La cateva ore dupa declaratia facuta, Predoiu a reactionat sustinand ca „avea o informatie din surse neoficiale”, mentionand ca isi asuma confuzia.

”De bună credinţă am crezut în adevărul celor afirmate, dar, regretabil, nu am verificat în prealabil informaţia pe care o aveam din surse neoficiale. Îmi asum confuzia creată involuntar pe care o regret şi prezint scuze publicului. Precizez că aparatul ministerului nu are nicio responsabilitate în vehicularea acestei informaţii eronate, culpa îmi aparţine în întregime pentru că nu am verificat informaţia parvenită din surse neoficiale”, a mai transmis ministrul.

Secventa cu pricina a dialogului dintre moderatorul Europa fm si ministrul Justitiei:

Moderator: ”Doamna Hosu, care nu-și mai încheie mandatul, și l-a încheiat prin demisie când soțul domniei sale a fost condamnat penal…”
Cătălin Predoiu: ”Și ulterior achitat. Am putea spune că doamna Hosu și-a dat demisia de onoare, cu adevărat de onoare pentru o ipoteză care nu s-a realizat în final.”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -