- Advertisement -
AcasăPoliticaCatarama ii cere demisia lui Iohannis: In Romania a fost suspendat dreptul...

Catarama ii cere demisia lui Iohannis: In Romania a fost suspendat dreptul la viata! Presedintele si Parlamentul au interzis accesul in spitale a tuturor bolnavilor, cu exceptia celor infectati cu noul Coronavirus.Au murit astfel sute sau poate mii de romani, a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit cu Covid-19, crime comise consteint si asumat! Patriotii romani ii cer demisia presedintelui Iohannis si aducerea in fata justitiei a tuturor celor responsabili de aceste nenorociri!

- Advertisement -

Omul de afaceri Viorel Catarama revine cu o noua postare pe facebook tot in contextul legat de pandemia de coronavirus. De data aceasta, fostul liberal ii cere lui presedintelui Iohannis demisia plus aducerea celor responsabili de „nenorocirile” de zilele acestea in fata justieiei.

Probabil va intrebati la ce „nenorociri” se refera omul de afaceri. Catarama sustine ca in ultimele luni, in spitale ar fi avut accees doar persoane bolnave de COVID19, in timp ce celalalte persoane au avut interzis. Fostul liberal sustine in acest fel sute/mii de romani au murit nevinovati in acesta perioada, vina lor principala fiind ca nu au COVID19. Catarama sustine ca in acest fel s-au comis crime „consteint si asumat catre catre persoane care au jurat sa apere Constiutia”

Omul de afaceri spune ca „patriotii romani” ii cer demisia presedintelui Iohannis si aducerea in fata justieiei a celor respsnsbili de „nenorocirile”descrise mai sus.

Postarea integrala a lui Viorel Catarama: 

„In Romania a fost suspendat dreptul la viata!
Presedintele tarii si Parlamentul au interzis accesul in spitale a tuturor bolnavilor, cu exceptia celor infectati cu noul Coronavirus.
Au murit astfel sute sau poate mii de romani, a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit cu Covid-19!
Vorbim de crime comise constient si asumat, de persoane care au jurat sa apere Constitutia Romaniei!
De aceea noi, patriotii romani, cerem demisia Presedintelui Klaus Iohannis si aducerea in fata justitiei a tuturor celor responsabili de aceste nenorociri!

In Romania a fost suspendat dreptul la viata!Presedintele tarii si Parlamentul au interzis accesul in spitale a tuturor…

Publicată de Viorel Cataramă pe Duminică, 24 mai 2020

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -