Catarama: Patriotii romani ii cer Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pentru neconstitutionalitatea Art. 13 din Legea 55/2020. Parlamentul Romaniei, cu buna stiinta si in dispret total fata de cetateni, a delegat catre doi ministri dreptul de a suspenda libertati, desi acest lucru este interzis prin Constitutie! Doar CCR si Avocatul Poporului mai lupta pentru drepturile romanilor, ar trebui sa li se ridice statui! Anularea libertatilor inseamna TIRANIE si SCLAVIE; patriotii vor sa traiasca in LIBERTATE si SUVERANITATE!

Omul de afaceri Viorel Catarama sface un apel pe pagina sa de facebook la Avocactul Poporului sa sesizeze Curte Constitutionala privind neconstitutionalitatea Art. 13 din Legea 55/2020. Fostul liberal sustine de data asta ca Parlamentul Romaniai intentionat si in plina cunotstinta de cauza dar si cu dispret fata de cetateni, ar fi delegat la doi ministri dreptul de a suspenda libertati, Catarama exclamnd insa ca acest lcururi este interzis prin Constiutia Romaniei.

Omul de afaceri sustine ca doar Curtea Constitutionala si Avocatul Poporului mai sunt cu poporul si mai lupta pentru drepturile romanilor, ba chiar fostul liberal propune sa li se ridice statui celor 9 judecatori ai Curtii. In inchierie acesta are un mesaj de la sine in numele tuturor patritilor romani: “Anularea libertatilor inseamna TIRANIE si SCLAVIE; patriotii vor sa traiasca in LIBERTATE si SUVERANITATE! ”

Postarea integrala a lui Viorel Catarama de pe pagina sa de facebook:

Obligativitatea purtarii mastii si a termo-scanarii reprezinta o limitare grava a mai multor libertati si drepturi fundamentale!
Patriotii romani ii cer Avocatului Poporului (AP) sa sesizeze CCR pentru neconstitutionalitatea Art. 13 din Legea 55/2020.
Parlamentul Romaniei, cu buna stiinta si in dispret total fata de cetateni, a delegat catre doi ministri dreptul de a suspenda libertati, desi acest lucru este interzis prin Constitutie!
Trebuie sa constatam cu tristete ca in acest moment, doar AP si CCR mai lupta pentru respectarea drepturilor cetatenilor; judecatorilor Curtii, care in unanimitate dau solutii in acest sens, ar trebui sa li se ridice statui!
Anularea libertatilor inseamna TIRANIE si SCLAVIE; patriotii vor sa traiasca in LIBERTATE si SUVERANITATE, iar pentru aceste deziderate sunt dispusi sa treaca peste frica personala si sa-si riste chiar viata pentru tara lor!

Obligativitatea purtarii mastii si a termo-scanarii reprezinta o limitare grava a mai multor libertati si drepturi…

Publicată de Viorel Cataramă pe Joi, 21 mai 2020

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *