- Advertisement -
AcasăNoutati interneCazul Caracal, ziua 51. Gheorghe Dincă, principalul suspect in cazul disparitiilor fetelor,...

Cazul Caracal, ziua 51. Gheorghe Dincă, principalul suspect in cazul disparitiilor fetelor, mutat din Arestul poliției Capitalei la Arestul Poliției Slatina. Dincă va participa la reconstituirea crimelor din locuința lui. Reconstituirea care va fi făcută de procurorii DIICOT

- Advertisement -

Criminalul din Caracal a fost transferat din Arestul poliției Capitalei în cel de la Poliția Slatina. Gheorghe Dincă va fi dus la locul în care Alexandra s-a urcat în mașina criminalului, loc care se află lângă casa părinților fetei. De acolo, anchetatorii vor urma exact traseul pe care a mers Dincă.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost transferat din Arestul poliției Capitalei în cel de la Poliția Slatina.

Decizia a fost luată pentru ca acesta să participe, luni și marți, la reconstituirea crimelor din casa lui, care va fi făcută de procurorii DIICOT.

Acest lucru, pe care anchetatorii îl vor face, presupune ca Gheorghe Dincă să fie dus la locul din care Alexandra s-a urcat în mașina criminalului, loc care se află lângă casa părinților fetei. De acolo, anchetatorii vor urma exact traseul pe care a mers Dincă. Așa cum se face la fiecare econstituire, Dincă le va arăta anchetatorilor ce a făcut cu Alexandra, pas cu pas, până la locuința lui din caracal, acolo unde susține că a ucis-o.

Deocamdată nu se știe dacă procurorii vor face și experimentul judiciar, prin care să se dovedească faptul că a ars-o în butoiul din curte.

Citește și https://dc360.ro/iohannis-despre-pactul-pe-pensii-si-salarii-al-vioricai-ce-se-face-acum-cu-acest-pact-si-au-incercat-altii-sa-vina-cu-tot-felul-de-documente-tip-pact-sunt-actiuni-electorale-le-citim-si-trecem-mai/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -