Cazul Caracal, ziua 75. Gheorghe Dinca este dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei psihiatrice

Gheorghe Dincă va fi dus, astăzi, de la Penitenciarul Spital Jilava la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici”, pentru efectuarea expertizei psihiatrice, potrivit unor surse judiciare.

Dincă a fost transferat, pe 1 octombrie, din Arestul Central în Penitenciarul Spital Jilava, pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit pe 25 septembrie, cu 30 de zile, până pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal.

Dincă a afirmat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Citește și https://dc360.ro/baronul-de-vaslui-dumitru-buzatu-nu-se-da-inlaturi-dupa-ce-viorica-a-spus-ca-nu-l-ar-gratia-pe-liviu-daca-ar-fi-presedintele-romaniei-buzatu-intervine-eu-inteleg-foarte-bine-genul-acesta-de-intreba/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.