Ce făcea Cuc în zorii zilei moțiunii de cenzură? Schimbul de mesaje dintre Răzvan Cuc și Mezei din dimineața zilei moțiunii de cenzura: Cuc: „Mai uitaţi-vă pe Satu Mare dacă a plecat vreunul” / Mezei: „Bună dimineața. Da 1” / Cuc: „Cine?” / Mezei: „Petrețchi”/ Cuc: “Ok”

În dimineața zilei moțiunii, ministrul Transporturilor i-ar fi cerut șefei Tarom informații despre parlamentarii care s-au îmbarcat către București, potrivit unor mesaje publicate de stirileprotv.ro. Într-o conferință de presă, Răzvan Cuc a recunoscut că a întrebat-o pe Mădălină Mezei, cu o seară înainte ce „parlamentari zboară”.

Potrivit stirileprotv.ro, Cuc i-ar fi trimislui Mezei mai multe mesaje, la 9 dimineaţa, în ziua moţiunii.

Cuc: „Mai uitaţi-vă pe Satu Mare dacă a plecat vreunul”

Mezei: „Bună dimineața. Da 1”

Cuc: „Cine?”

Mezei: „Petrețchi”

Cuc: Ok.

Vineri, după ce a luat amploare scandalul în care este acuzat de șefa demisă a Tarom că a cerut să
țină avioanele la sol în ziua moțiunii, Cuc a recunoscut că s-a întâlnit cu aceasta cu o seară înainte, în fața casei lui Mezei și a întrebat-o „ce parlamentari zboară”.

Chiar dacă se interesa chiar în ziua moțiunii despre parlamentarii care s-au îmbarcat spre București, vineri a sugerat că nu știe cine sunt aleșii. „O să cer o situație de la Tarom să văd câți parlamentari au zburat în acea dimineață, pentru că rezervări se pot face foarte multe dar propriu-zis zborului, o să vedem câți au venit”, a spus Cuc.

Nicolae Miroslav Petrețchi, menționat în schimbul de mesaje, este deputat al Uniunii Ucrainenilor și a votat la moțiunea de cenzură.

Citește și https://dc360.ro/viorica-proasta-inspiratie-sau-a-uitat-zicala-premierul-interimar-a-mers-la-brasov-de-unde-li-s-a-adresat-membrilor-psd-presedintele-nostru-inalt-ca-bradul-dar-lenes/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *