- Advertisement -
AcasăPoliticaCe inseamna sa a ai creierul vesnic adormit? Alina spune ca prioritatea...

Ce inseamna sa a ai creierul vesnic adormit? Alina spune ca prioritatea numarul 1 e votul de la 16 ani: „Doar PNL va lupta pentru ca acest proiect să fie adoptat. PSD nu doreşte să treacă acest proiect, din simplu motiv că tinerii nu votează PSD. „Chiar mă gândesc ca din primăvară să ne apucăm de treabă şi să strângem numărul de semnături necesar pentru a declanşa referendumul în vederea schimbării Constituţiei”

- Advertisement -

In cazul in care va intrebati care este prioritatea numarul 1 intr-o tara fara politica externa, ai carei lideri vin doar cu directive din exterior, intr-o tara ramasa ultima sau penultima (dupa bulgari) la absolut orice capitol, intr- o tara in care resuesele proprii sunt absolut degeaba, acestea fiind vandute de asemenea peste granite, Alina Gorghiu ne informeaza ca prioritatea sa numarul1 este populistul popriect al posiblitaitii de a vota la varsta de doar 16 ani. Extrem de infantil, acesta gasit si explicatia pentru care PSD nu sustine proeictul, pentru ca tinerii nu voteaza PSD. Acesta a spus ca chiar vrea sa modifice Constiutia in acest sens , pentru ca niste adolescenti complet rupti de realitate sa poata decida viitorul celaorlalte segemnte din societate.

„Ca tânăr, de la 16 ani ai dreptul să munceşti, dar nu ai voie să şi votezi. Mi se pare totuşi un soi de discriminare la modul că: bun, am 16 ani, am dreptul să muncesc, sunt mai informat ca o persoană, să zic, de 80 de ani, dar eu nu am dreptul să votez. Şi vă întreb: vi se pare normal? Eu cred că putem schimba asta. Deja un proiect în acest sens a trecut de Senat şi se află la Camera Deputaţilor, doar că acest proiect prevede doar votul la europarlamentare pentru că pentru celălalt tip de alegeri este necesară schimbarea Constituţiei”, le-a spus Alina Gorghiu tinerilor liberali buzoieni, potrivit news.ro.

„Chiar mă gândesc ca din primăvară să ne apucăm de treabă şi să strângem numărul de semnături necesar pentru a declanşa referendumul în vederea schimbării Constituţiei. Nu ar trebui să fie un efort prea mare pentru PNL, care suntem totuşi un partid mare”, a spus Gorghiu.

„Doar PNL va lupta pentru ca acest proiect să fie adoptat. PSD nu doreşte să treacă acest proiect, din simplu motiv că tinerii nu votează PSD. Şi aşa, sunt sigură ca dacă acest proiect va fi adoptat tacit, atunci cu siguranţă va fi atacat la Curtea Constituţională, pentru că social-democraţii nu vor fi niciodată de acord cu aşa ceva şi nu trebuie să vă spun eu de ce”, a mai declarat Alina Gorghiu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -