- Advertisement -
AcasăEducatieCe mai fac"minunatii" tefelisti promovati de presa mainstream? Caz socant intr-o unitate...

Ce mai fac”minunatii” tefelisti promovati de presa mainstream? Caz socant intr-o unitate de invatamant. Un elev si-a bagat un coleg cu capul in WC, l-a fortat sa mearga in genunchi si sa ii pupe mana

- Advertisement -

Pana nu demult (lunand in considerare „fenomenului” nu i s-a dat stingerea) tinerii frumosi si liberi ne erau prezentati de presa de propaganda ca adevarate fatete ale schimbarii Romaniei. Intre timp, de la un an la altul, ca orice propaganda, totul incepe sa se scorojeasca in jur.

Un elev din Bacau si-a bagat un coleg cu capul in WC, l-a fortat sa mearga in genunchi si sa ii pupe mana

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, facem precizarea că, atât polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cât și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității desfășoară activități preventive în unitățile de învățământ de pe raza întregului județ, pe tot parcursul anului școlar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor”, informează Poliția Bacău, informează Mediafax.

Poliția a început ancheta după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu doi elevi cu nevoi speciale, bătuți și umiliți de un coleg. Incidentele au avut loc la Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău. Unul dintre elevi a fost umilit în toaleta unei băi de către un coleg, care l-a obligat să-și bage cu capul în toaletă și să pupe mâna agresorului.

Anterior, elevul agresor a mușcat în trecut un coleg, fiind sancționat doar cu scăderea notei la purtare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -