- Advertisement -
AcasăPoliticaCe politicieni conduc Romania? In timp ce toate tarile vecine si-au securizat...

Ce politicieni conduc Romania? In timp ce toate tarile vecine si-au securizat granitele in ultimii ani, Tomac vrea sa dea liber imigrantilor ilegali in Romania: „Doar într-un lagăr oamenii sunt ținuți cu sârma ghimbată și protejați de sârma ghimpată. România și că Guvernul Ciucă ar trebui să-l atace pe Nehammer la Curtea de Justiție a Uniunii Europene”

- Advertisement -

In timp ce toate tarile vecine Romaniei, tarile membre al Gruplui de la Visegrad si cel mai recent si Bulgaria, si-au consolidat ijn ultimii ani grnanitele impotirva imingratilor ilegali din Africa si Orinetul Mijlociu, politicienii slugoi din Romania, continua sa nu faca nimic pe plan diplomatic in timp ce se rezuma la a ataca in cor Austira, devenind cel mai recent corecti politic decat stapnaii din vest.

Cu toate ca vestul Europei se afla int-run stadiu avansat al islamizarii/africanizarii, presedintele PMP, Eugen Tomac, se arata impotriva contrurii unui gard din samra ghimpata la granite si recomanda Guvernului Ciuca si Romania sa il atace pe cancelarul austriac la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

„Doar într-un lagăr oamenii sunt ținuți cu sârma ghimbată și protejați de sârma ghimpată. România și că Guvernul Ciucă ar trebui să-l atace pe Nehammer la Curtea de Justiție a Uniunii Europene” a declarat Eugen Tomac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -