- Advertisement -
AcasăPoliticaE ceva putred în Danemarca! Ministrul Fondurilor Europene propus de Ludovic (PNL)...

E ceva putred în Danemarca! Ministrul Fondurilor Europene propus de Ludovic (PNL) a fost votat si de Victor Ponta (PRO Romania) dar si de Orlando (PSD): ”Am lucrat cu domnul Boloș, este un profesionist”

- Advertisement -

Eugen Teodorovici a cerut, marți, în timpul audierii propunerii PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene Marcel Boloș, consemnarea unui vot favorabil din partea sa. Victor Ponta a cerut și el consemnarea unui vot „pentru” în comisia reunită, transmite Mediafax.

UPDATE 11.56 Boloș a primit aviz favorabil, marți, în comisiile parlamentare reunite pentru afaceri europene. Votul a fost dat în urma audierii acestuia în forurile legislative, fiind 21 de voturi pentru, patru împotrivă și șase abțineri.

Social democratul Eugen Teodorovici a cerut consemnarea votului său favorabil pentru propunerea PNL la Ministerul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, marți, în cadrul audierilor din Comisia reunită pentru Afaceri Europene. Acesta a părăsit ședința comisiei de audiere, pentru a participa la alte comisii parlamentare.

De asemenea, Victor Ponta a cerut și el consemnarea votului „pentru” nominalizarea liberalilor la Ministerul Fondurilor Europene.

”Deși nu o sa votez pentru învestirea Guvernului Orban, azi votez pentru dl. Boloș. Am lucrat cu el, l-am numit secretar de stat. Faptul că profesioniști din guvernul Ponta vor lucra în Guvernul Orban e un lucru foarte bun”, a spus Ponta înainte de a părăsi sala de ședință.

La ora transmiterii acestei știri, Marcel Boloș, propunerea PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene este audiat în cadrul comisiei reunite pentru Afaceri Europene.

Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că toți parlamentarii din PSD care vor vota Guvernul Orban, vor trăda PSD și vor trebui să plece din partid. Ea a adăugat că cei care au demis Guvernul vor trebui să își asume responsabilitatea de a strânge voturile necesare pentru învestire.

Citește și https://dc360.ro/dan-barna-acuza-o-campanie-a-vioricai-impotriva-sa-miza-atacurilor-impotriva-mea-este-de-fapt-despre-tur-doi-fara-psd/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -