Ciolacu despre raportul PSD care prezinta 40 de motive pentru care partidul a cazut de la 50% la 20% in epoca Daddy-Vio: “Pentru prima dată, după mult timp, avem în PSD o dezbatere transparentă, cu argumente, în care părerea fiecăruia dintre colegi este respectată. PSD are nevoie urgent de un proiect de reconstrucție. Ne-am asumat greselile si nu le bom mai repeta!”

Ieri a fost facut public raportul de 50 de pagini in care in urma unor analize interne ale social democratilor au fost scoase la lumina 40 de motive pentru care PSD s-a prabusit in perioada epocii Dragnea de la 47% in decembrie 2016 la 20% in mai 2019 (adica 27 de procente in doar 2 ani si 5 luni). Marcel Ciolacu sustine azi intr-un comunicat de presa ca pentru prima data dupa mult timp, in PSD a avut loc o dezbatere transparenta si cu arguemnte in care au fost luata in considerare opiniile tuturor membrilor PSD care au avut de adaugat ceva. Ciolacu sustine ca acesta este un semnal de reconstructie in interiorul PSD si ca social dmeocrati si-au asumat greselile din cei 3 ani din epoca Dragnea, greseli pe care nu le vor mai repeta.

„Pentru prima dată, după mult timp, avem în PSD o dezbatere transparentă, cu argumente, în care părerea fiecăruia dintre colegi este respectată. Am spus foarte clar că PSD are nevoie urgent de un proiect de reconstrucție. La fel, am spus că, pentru a repara, trebuie să știi exact ce s-a greșit. Apoi poți veni cu soluții”, spune Marcel Ciolacu, într-un comunicat de presă. Sunt greșeli pe care ni le-am asumat și pe care nu vrem să le mai repetăm”, sustine Marcel Ciolacu.
Președintele interimar al PSD suține că analiza președintelui Consilului Național al PSD va fi dezbătut cel mai probabil în următoarea ședință a forurilor de conducere ale PSD.„Domnul Vulpescu mi-a prezentat acest document. Aș fi preferat să-l discutăm mai întâi în interiorul partidului și apoi să-l facă public, dar a fost alegerea sa”, arată Marcel Ciolacu.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.