Ciolacu: “Este exclus să le cer parlamentarilor PSD să voteze desemnarea lui Cîțu, care nu este capabil să conducă un guvern al României, să reprezinte România!”

Marcel Ciolacu a anuntat la scurt timp dupa desemnarea lui Florin Citu in functia de premier de catre presedintele Iohannis ca este “exclus” sa le ceara social democratilor sa voteze in Parlament desemnarea lui Florin Citu in functia de premier. Liderul PSD a spus ca Florin Citu nu este in stare sa conduca Romania si implicit sa reprezeninte Romania.

“Este exclus să le ceară parlamentarilor PSD să voteze desemnarea lui Cîțu, care „nu este capabil să conducă un guvern al României, să reprezinte România” a spus Marcel Ciolacu.

“Faptul că președintele nu a ieșit în conferință de presă alături de Florin Cîțu la Palatul Cotroceni, ci s-a ales varianta unei scurte declarații de presă la Palatul Victoria, al lui Florin Citu împreună cu Ludovic Orban, arată că lucrurile se complică și între cei doi” a mai declarat liderul interimar al PSD.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *