Ciolacu vrea alianta cu ALDE si PRO Romania. Liderul PSD sustine ca are insa o relatie mai buna cu Tariceanu decat cu Ponta despre care spune ca e prea pretentios si ataca PSD: „Am avut discuţii cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt nişte excese din partea domnului Ponta, ataca PSD si membrii sai! I-am spus ca nu este normala o asemenea atutidune din partea partidului care te-a facut premier”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a a povestit aseara la Antena 3 despre cum mai este relatia cu Ponta si Tariceanu in contextul in care de mai multe luni de zile se vehiculeaza o alianta PSD-PRO Romania-ALDE. Liderul PSD a spus clar ca vrea alianta cu cele doua partide politice, insa si-a experimat dezamagirea fata de comportamnetul lui Ponta, spunand ca se intelege mai bine cu Tariceanu, deoarece liderul PRO Romania e mult prea pretentios si ataca PSD si membrii partidului. Marcel Ciolacu spune ca i-a tranmis lui Ponta ca o asemena atitudine ca nu e corespunzatoare atitudinea acestuia avand in vedere ca a fost in PSD atatia ani si ca e partidul care l-a desemnat premier si candidat la presedintie.

„Categoric sunt de acord cu o alainta PSD-PRO Romania-ALDE. E important ca noi să nu ne îndepărtăm de agenda cetăţeanului, pentru că lumea este înspăimântată de criza economică mai mult decât de pandemie. E o pozitie personala. O decizie cu privire la această alianţă trebuie luată de către organismele interne ale partidului” a delcarat Marcel Ciolacu la antena 3.

„Am avut discuţii cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt nişte excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere şi trecutul comun, să fie făcute anumite afirmaţii, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier şi i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidenţiale. Să ne facem că uitam trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuşi, conversaţia într-o notă optimistă”, a mai spus Marcel Ciolacu la postul de stiri.

“Relatia cu Klaus Iohannis este una normala de colaborare institutionala. Ii răspund la telefon când ma cu astfel de probleme. Relaţia sa cu Ludovic Orban este normală, dar lipseşte cu desăvârşire” a spus liderul PSD la Antena 3.

Legat de relatia cu Viorica Dancila, lucururile s-au racit intre actaulul lider si fostul lider PSD:

“Eu am promis colegilor că nu o să iau nicio decizie cu oameni din afara partidului. Asta a fost o mare greşeală a doamnei Dăncilă, de multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului, cu oameni din afara partidului. Acest lucru este nepermis. Deciziile trebuie luate în interiorul partidului”, a mai afirmat liderul PSD.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *