- Advertisement -
Acasă Politica Citu dupa ce Anca Dragu a sesizat CCR: „Eu cred că doamna...

Citu dupa ce Anca Dragu a sesizat CCR: „Eu cred că doamna președintă a Senatului vrea să scoată USR de la guvernare! Dacă se schimbă configurația Guvernului nu pot să fie miniștrii de la USR-PLUS!”

- Advertisement -

Premierul Florin Citu i-a raspuns Ancai Dragu referitor la cererea facuta de aceasta la Curtea Constitionala de a il obliga pe acesta sa nominalizeze noii ministri si să se prezinte in Parlament cu noua lista pentru a fi validata. Citu a spus ironic ca Anca Dragu incearca sa scoata USR de la guvernare, arguemntand faptul ca daca se schimba configuratia Executivului, noi ministri nu mai pot fi de la USR-PLUS, invocand Constitutia.

„Eu cred că doamna președintă a Senatului vrea să scoată USR de la guvernare, pentru că asta cere, de fapt. Constituția este foarte clară și înțeleg că doamna a spune că trebuie să vin cu numiri de noi miniștri. Dacă se schimbă configurația Guvernului nu pot să fie miniștrii de la usrplus. Deci doamna ministru ne spune să scot USR PLUS de la guvernare”, a fost răspunsul lui Cîțu, întrebat despre demersul Ancăi Dragu de a sesiza CCR și a cere obligarea premierului să facă propuneri de miniștri.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here